Faceți căutări pe acest blog

5 super alimente pentru barbati


Nu doar femeile sunt preocupate de diete si barbatii sunt interesati de un regim de viata sanatos.
Iata cateva alimente super bune pentru barbati:

- Pestele gras
Peste gras contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Aceste substante au o eficacitatea dovedita in mentinerea sanatatii sistemului circulator cat si a celui de protectie impotriva virusurilor si microbilor. Acizii grasi combat cu succes cancerul de prostata.

- Bananele
Barbatii sunt mult mai expusi decat femeile accidentelor cerebrale si infarctului de miorcard. Aceste probleme pot fi evitate si printr-un consum mare de alimente bogate in potasiu si magneziu, precum bananele. Consumul unei banane cu cereale la micul dejun poate contribui la reglarea valorilor tensiunii arteriale.

- Broccoli.
Legumele aparent neinteresante precum broccoli ii feresc pe barbati de tot felul de neplaceri medicale. Cruciferele, familie de legume din care fac parte varza de Bruxelles si broccoli, abunda in vitamina C, potasiu, beta caroten si sulforafan, substanta capabila sa scada riscul de cancer de colon si prostata.

- Nucile braziliene
Nucile braziliene abunda in magneziu si seleniu, antioxidanti recunoscuti pentru capacitatea lor extraordinara de a tine departe bolile de inima si cancerul de prostata. Iar aceste nuci ar putea inlocui cu brio alunele prajite cu sare pe care barbatii le consuma cu bere din belsug.

sursa www.csid.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog