Faceți căutări pe acest blog

Cate ceva despre Goji Tibetan sau Lycium Barbarum


Totul despre fructul goji , descriere, informatii, detalii

Denumirea fructelor goji este "Goji Tibetan" sau in latina Lycium Barbarum

Care sunt beneficiile consumului fructelor goji ?

Se spune ca fructele goji sunt sursa de energie si tinerete pentru cei care il consuma.

Fructele goji stimuleaza longevitatea, fortifica sistemul imunitar, imbunatateste acuitatea vizuala,  protejeaza ficatul, imbunatateste circulatia sanguina.

Care este compozitia nutritionala a fructelor goji  pomusoare?

Imaginea cutiei unui supliment alimentar cu goji tibetan si resveratrol
Capsule de antioxidant
naturist cu Goji si
resveratrol
Fructele goji contin cea mai mare cantitate de antioxidanti, apoi contin aproape toti aminoacizii (componentele de baza ale proteinei), contin minerale Ca, Mg, P, Ge, Cr, Se, Zn, Cu, vitamina E,vitamina C, acizi grasi si o mare varietate de polizaharide si flavonoide, in special antocianozide.


Ce sunt antocianozidele ?

Antocianozidele sunt niste pigmenti vegetali, unele solubile in apa, altele insolubile in apa, sunt elementele chimicale din plante care le da culoarea specifica fiecareia, insa, au rol de antioxidanti puternici (super antioxidanti) care contribuie la îmbunătatirea circulatiei capilare.

Contribuie la imbunatatirea structurii colagenului (piele mai elastica, par mai frumos), actioneaza impotriva inflamatiilor, confera imunitate bacteriana si virala si contribuie la adaptarea sistemului imunitar si reglarea regimului cardiovascular.

Cum arata fructele goji ? Vezi imaginea de mai jos :)

Important de retinut este faptul ca fructele goji nu sunt aceleasi cu Catina de garduri. Se aseamana dar nu sunt identice.

Unde pot cumpara fructe goji ? Cat costa goji ? Ce pret au produsele din fructul goji ?

De exemplu poti cumpara fructe goji uscate la pretul de ~45 lei, punga de 500 de g. online pe site-ul ACESTA, sau punga de 250 g. , la ~ 25 de lei, de AICI

Se gasesc si fructe goji sub forma de capsule, antioxidant cu goji si resveratrol, sau suc de goji
Capsulele antioxidante cu resveratrol costa in jur de 33 lei (*), cutia de 60 de comprimate, si sucul de 946ml, costa aproximativ 93 de lei (*)
Fructe de Goji Tibetan (Lycium Barbarum)

* Preturile sunt actuale la momentul actualizarii articolului, 10.10.2014
* Articolul a fost actualizat in data de 10.10.2014 pentru a reflecta preturile actuale si locatiile actuale din care se pot achizitiona produsele, precum si pentru a completa cu informatii utile articolul original.

Ati consumat fructe de goji ? Ati cumparat vreunul din produsele prezentate aici ? Sau alte produse cu goji ? Cum vi se par ? Ce efecte au avut asupra voastra ? Isi merita banii ?
Asteptam comentarii obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de social media ale blogului. Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra celor enuntate in articol.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog