Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Super dieta Mihaela Bilic

Care este dieta Mihaelei Bilic ? Cine este Mihaela Bilic ? Este autoarea celei mai vandute carti de dieta si nutritite din Romania. Doctor Mihaela Bilic este numita si “nutritionistul vedetelor”, este cel mai cunoscut nutritionist din Romania.



Cura de slabire a Mihaelei Bilic a facut furori atat printre vedete cat si in randul tuturor persoanelor care l-au citit, pentru ca, in carte, ofera cea mai buna metoda de slabit.

Dieta recomandata de Mihaela Bilic este folosita si in emisiunea "Poftiti la slabit"  - indicatiile pe care concurentii de la "Poftiţi la slabit" trebuie sa il urmeze pentru a pierde în greutate.

Ce trebuie sa facem in dieta?

Iata cum este dieta:

DIETA HIPOCALORICA -Principii generale a curei de slabire, regimului Mihaela Bilic

poza doctorita Mihaela Bilic
Mihaela Bilic
- trebuie sa respectam un program cu 3 mese principale pe zi Mesele de dimineata, pranz si seara trebuie sa fie la o distanta de maxim 5-6 ore intre ele si cu un interval de minim trei ore de la ultima masa pana la culcare.
- trebuie sa acordam un timp de 15-30 minute pentru fiecare masa in care sa nu desfasuram nici un alt fel de activitate adica fara TV, PC, telefon, citit...
- trebuie sa eliminam rontaielile dintre mese, fie ca sunt dulci sau sarate.
- trebuie sa renuntam la produsele de tip fast-food, prajeli, sosuri cu maioneza, tocaturi

- trebuie sa renuntam la uleiul de gatit, cu excepţia a 1-2 linguriţe de ulei crud pentru salate.E bine sa incepem sa gatim cat mai simplu, la cuptor, la gratar, fiert, innabusit, la aburi, cu multe condimente si ierburi aromate si fara grasime.

- trebuie nu pregatim in casă si nu cumparam produse de cofetarie sau patiserie.
- trebuie sa incercam sa renuntam la zahar si bauturi racoritoare cu zahar si sa nu consumama alcool
- trebuie sa avem grija cu cantitatea de fructe consumate. Fructele ingrasa, cresc apetitul si nu tin de foame.
- putem sa mancam: carne slaba de orice fel, produse lactate slabe, peste, oua, fsinoase şi cereale, orez, legume, toate gatite cat mai simplu. Este recomandat sa mancam ciorbe si supe, si sa consumam sucul de rosii

Unde se vinde cartea ei?

Despre cartea Mihaelei Bilic puteti citi si comanda pe acest site  "Sanatatea are gust",  si "Traiesc, deci ma abtin", la un pret de aproximativ 67 de lei..

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog