Faceți căutări pe acest blog

Sveltcola produse pentru slabire rapida


Vrei sa slabesti rapid? Cauti cea mai eficienta metoda de a scapa de kilogramele in plus? Atunci poti incerca produse le care te ajuta slabesti.
Iata un produs nou pt slabit:

- SveltCola este O revolutie in materie de slabit!

Ce contine? Cat pot slabi cu SveltCola? Poti slabi pana la 7 kg pe saptamana. Daca folosesti acest produs atunci nu trebuie sa tii regim. Deci slabesti fara dieta.
SveltCola este primul suc cu gust de Cola care ajuta la SLABIT de fiecare data cand il bei! Este suficient sa diluam 20 ml de sirop in 1,5 l de apa minerala si sa-l bem pe parcursul zilei.

Ce ingrediente contine? SveltCola contine 11 extracte din plante cu proprietati active de slabire:
• extract hiperconcentrat din alge AOSA, bogate în agenti devoratori de grasime, ce intervin la nivelul celulei, reduce drastic transformarea zaharurilor in grasime si reduce volumul celulelor adipoase;
• coada-calului, frasinul si mesteacanul actioneaza in mod natural la reducerea senzatiei de foame si a poftei de dulce, favorizeaza eliminarea naturala a grasimii;
• guarana, papaya, ananasul si ceaiul verde asociate cu cicoarea, iarba-mare si papadia intervin ca stimulent natural al termogenezei (capacitatea organismului de a arde caloriile chiar si in lipsa activitatii fizice).

Cat costa siropul cu gust de cola care ajuta la slabit, Sveltcola  pret? Siropul SveltCola costa in jur de 79 de lei o doza de 300 ml care ajunde pentru un tratament de 7 zile.
Unde il pot comanda, cumpara , procura, unde se gaseste ? Il poti comanda online pe site-ul
www.physiocare.ro 
sau pe www.sveltcola.ro

Cauta pe acest blog