Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pantaloni de slabit - Irina Reisler


Irina Reisler realizatoarea emisiunii „Spune-mi ce te doare", de la TVR1, a adus un produs nou si popular pentru slabit si anume pantaloni de slabit sau izmene de slabit.

Pantalonii pot fi folositi in orice program de slabire, ca adjuvant, ca un plus adus tratamentelor corporale pe care le faci, antrenamentelor sau dietelor.

Pantalonii sint facuti dintr-un material special, care ajuta la topirea grasimii. Efectul produs este cel de sauna, similar cu cel al termocuvertelor si al costumelor termice din saloane (ca in filmul de prezentare a impachetarilor cu benzi elastice).

Cum se folosesc pantalonii pentru slabire Irina Reisler?
Pot fi folositi in impachetarile pe care le faci acasa, ii imbraci dupa ce ai aplicat filmul osmotic, peste crema sau uleiul anticelulitic.

Ce este filmul osmotic si cat costa , pret si unde il pot cumpara? Filmul osmotic este o folie folosita pentru impachetari anticelulitce sau slimming. O rola are 300 m si costa in jur de 30 lei. Poti cumpara film osmotic pe site la Irina Reisler

Pantalonii pentru slabit pot fi utilizati si dupa sedintele de masaj anticelulitic. Ei potenteaza efectele produselor anticelulitice, ajuta la o si mai buna patrundere a substantelor active, in profunzimea tesutului adipos.

Cat costa pantalonii de slabit Irina Reisler? O pereche costa in jur de 55 lei ,
Unde pot cumpara pantalonii de slabit, izmenele de slabit Irina Reisler? Poti cumpara pantalonii in magazinul online al Irinei Reisler pe site-ul
www.irinareisler.ro

magazinul virtual “By Irina Reisler” sau la telefon 0749.286.032

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog