Faceți căutări pe acest blog

O noua metoda de a slabi - cu Minceur 804


O noua metoda de a slabi - cu noua formula de slabire 804.
Ce este Minceur  804? Cei de la Catena comercializeaza 2 produse care contin in denumirea lor denumirea 804.

Primul produs este 804 Supa Instant Mix 300 - ideala in cura de slabire
Descriere supa instant 804 -pentru slabire :
"Pe baza de legume atent selectionate si deshidratate, favorizeaza eliminarea toxinelor si ajuta pierderea in greutate prin reducerea senzatiei de foame.

Nu contine coloranti, este usor de preparat si gata in 3 minute. Formula este imbogatita cu o substanta activa revolutionara numita Satiereal, care da senzatia de satietate. Folositi-o alaturi de programul 8.0.4 Starter pentru a pierde in greutate usor si sanatos."

Cat costa Supa instant 804, pt diete, pret? Pretul este in jur de 38 de lei pt o cutie de 300 grame.Unde il pot cumpara?
Il poti cumpara online pe  www.catena.ro sau in Farmaciile Catena din tara

Al doilea produs tot din programul de slabit 804 este 804 Minceur Starter 8jours

Pachetul contine: 16 tablete ( 8 pentru zi, 8 pentru noapte), solutie buvabila (200 ml), ghid complet cu instructiuni Tabletele pentru zi si noapte: Stimuleaza metabolismul, regleaza tranzitul intestinal, imbunatatesc digestia, relaxeaza

Solutie buvabila : Regleaza metabolismul lipidelor, detoxifica, imbunatateste circulatia si degestia. Ghidul ofera recomandari detaliate cu privire la dieta care trebuie respectata pe parcursul celor 8 zile.
Cat costa ce pret are si unde il pot cumpara? Pretul pachetului este in jur de 99 lei. Il poti cumpara online , comanda pe site-ul www.catena.ro sau il cumperi in farmaciile Catena din Romania.

Cat poti slabi cu programul 804? 804 este un program pentru slabit bine gandit, echilibrat, cu aport caloric controlat; permite pierderea in medie a 4 kg in 8 zile, fara dificultate, respectand regulile de igiena de viata si regimul alimentar recomandat.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog