Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema ultra slabire Termo lansata de Oana Turcu


Oana Turcu a lansat o gama de cosmetice "care aduc fericirea" din gama produselor Ardes. Crema Ultra Slabire Termo are 250 ml so este un produs recomandat in slabire si este o emulsie cremoasa cu actiune puternica datorita sinergiei dintre FOSFASLIMMING si nicotinate de metil.

Aceasta crema este conceputa pentru a efectua un masaj de drenare care reactiveaza microcirculatia periferica actionand direct asupra cauzei de grasime localizata. Actiunea este insotita de aparitia unor mancarimi usoare si raspandirii de roseata, combinate cu un sentiment de caldura.

Aceasta crema taie pofta de ciocolata!! Conform Oanei Turcu cosmeticele din linia SPA Fosfa te fac sa te simti ca sau dupa o perioada lunga de alergat.

Ce contine Crema Ultra Slabire Termo? Crema contine:
- Fosfa Emotion- Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, “ moleculele fericirii” care dau senzatii de bunastare si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen.
- Fosfa Slimming - Un agent cu acţiune dublă, pe baza de glaucina
- Extract de Karite( shea)
- Substitut Vegetal - permite un masaj bland si nu inchide porii.Cu ceara de albine si ceara carnauba.
- Nicotinat de Metil –actiune hiperemizanta
Avertisment: Aceasta crema Nu este recomandata pentru utilizare pe piele sensibilă, cu capilare fragile si varice.

Cat costa crema ultra slabire thermo? Pretul este in jur de 155 lei si o poti cumpara pe site-ul Oanei Turcu
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog