Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum a slabit Claudia Pavel 10 kg?


Cum a slabit Claudia Pavel 10 kg? Claudia Pavel a scapat de 10 kg prin sport si a renuntat la carnea, gata cu lactatele Pentru ea acum conteaza este indicele glicemic, exercitiile fizice si joggingul.

Ce mananca CLaudia Pavel pentru a slabi si pentru a fi sanatoasa si plina de viata?
Mananca paste sau pizza, dar gatite cu totul si cu totul altfel: pizza cu blat fibrio, cu spanc, sparanghel in loc de peperonii si mozarella. Mananca sparanghel cu ulei de masline preparate la cuptor.

Meniurile sunt facute la un restaurant unde se servesc meniuri speciale gen paste fibrio adica paste cu multe fibre si multe altele.

Ce inseamna indicele glicemic?
Indicele glicemic (IG) este o modalitate de a clasifica diferitii carbohidrati in functie de rapiditatea cu care acestia se transforma in glucoza, si in consecinta, cat de repede intra glucoza in fluxul sanguin.

La baza acestui concept sta ideea ca acei carbohidrati care intra repede in sange vor creste rapid nivelul glucozei, ducand la un exces energetic ce va determina o secretie de insulina prea mare.

sursa partiala http://www.acasatv.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog