Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Campanie impotriva obezitatii la Baia Mare - Stop Obesity

"STOP OBESITY" - O campanie impotriva obezitatii va fi lansata joi, 15 iulie, in Baia Mare
Asociatia ,,Romania in Europa Unita” lanseaza joi, 15 iulie, de la ora 13.00, la Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” din Baia Mare, proiectul ,,STOP OBESITY!”. Activitatea vizeaza inceputul unei campanii de informare si constientizare privind un mod de viata sanatos si este organizata la initiativa unor tineri preocupati de problemele obezitatii. Proiectul este finantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

In aceasta saptamana, in Baia Mare se va da startul unor activitati ce vizeaza
dezbaterea problemelor legate de obezitate si promovarea unui stil de viata sanatos. Activitatile care se vor desfasura in cadrul acestei campanii sunt: realizarea unui film de animatie 3D „Stop Obesity!”, realizarea unei reviste cu benzi desenate, organizarea unei expozitie de pictura si grafica. Tot in cadrul proiectului, se vor desfasura intalniri si discutii in liceele din judet, un workshop ,,Antreprenor in domeniul multimedia”, o lectie de gastronomie in aer liber si organizarea unui meci de handbal pentru juniori.

„Stop Obesity!” a fost lansata la initiativa unor tineri, parte din ei afectati de fenomenul obezitatii.
Tinerii care sunt interesati sa se implice in acest proiect ca voluntari pot sa contacteze organizatorii la adresa de mail: adeladeac@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0731 497 297.

sursa www.emaramures.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog