Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Reteta sanatatii perfecte

Reteta sanatatii perfecte

Din 17 iunie 2010 prin Revista Felicia puteti cartea “Reteta sanatatii perfecte”, un ghid esential care ajuta sa fim mereu în forma ai plini de vitalitate.

Daca doresti sa scapi de kilogramele in plus, sau doresti sa faci o cura de detoxifiere, acest ghid bine structurat te poate ajuta sa iti schimbi viata in 6 saptamani, sustine autorul cartii, celebrul specialist in nutritie Patrick Holford.

Autorul cartii -Patrick Holford ne invata cum sa folosim dieta, suplimentele alimentare si inovatorul program de exercitii Psychocalisthenics pentru marirea nivelului energiei.

Cum sunt exercitiile Psychocalisthenics ?
Inventate de Oscar Ichazo, Psychocalisthenics sunt o combinatie de exerciţii fizice si de respiratie care ajuta sa ne marimi energia vitala. Exercitiile se pot face acasa, fara echipamente speciale si necesita putin spatiu de desfasurare.

Pachetul revista + carte ““Reteta sanatatii perfecte”” este de 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 17 iunie (numarul 202) a revistei Felicia.

Ca sa va faceti o idee cum sunt exercitiile psychocalisthnics va recomand videoclipul alaturat.
sursa www.revistafelicia.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog