Faceți căutări pe acest blog

Si noi ce mai mancam ca sa slabim? dr. Gheorghe Mencinicopschi


Ieri 18 mai 2010 s-a lansat a doua parte a cartii "Si noi ce mai mancam?" semnata de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare
si intitulata „Si noi ce mai mancam... ca sa slabim?” volumul II

Cartea este "un strigat disperat despre cum sa prevenim supraponderalitatea si obezitatea, ultima fiind cea mai raspandita boala metabolica cu grave efecte asupra sanatatii", explica prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.
Cartea ofera informatii despre indexul glicemic si incarcatura glicemica, care este cea mai importanta atunci cand apreciem calitatea unui aliment.

Tema principala tratata in carte este slabitul, respectiv ce si cum trebuie sa mancam pentru a ne mentine greutatea, dar si alte subiecte importante create pentru a ne indruma catre un stil de viata sanatos.

In carte exista capitole despre celulita (cum se formeaza si cum o poti trata), despre alcool, grasimile, longevitatea sau imbatranirea, vitamine si minerale (cele mai bune surse alimentare in care le gasesti).
Cat costa cartea scrisa de dr. Mencinicopschi? Cartea "SI noi ce mai mancam ca sa slabim- edtitia a 2-a costa in jur de 45 de lei si o puteti cumpara online pe site-ul www.doctormenci.ro

Cartea se gaseste la toate librariile si chioscurile de ziare din tara.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog