Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alimente sanatoase care te pot ingrasa

 Vrei sa slabesti? Si mananci numai mancare sanatoasa? Si tot nu poti sa slabesti?

Iata cateva alimente sanatoase care te pot ingrasa:
- Pizza vegetariana are 500 de calorii
Aluatul sarat este foarte satios si te va face sa retii apa, iar uleiul din ea iti va mentine kilogramele la locul lor

- Salata "cu de toate" are 700 de calorii
Explicatia e simpla, dar uimitoare: branza, uleiul, sosurile, toate sunt bombe calorice! O salata "cu de toate" este echivalenta cu o portie mare de paste. Consuma legumele simple daca vrei sa slabesti!

- Mancare la conserva - 650 de calorii
Crezi ca ananasul la conserva e sanatos? Sau fasolea batuta? Ton in suc propriu? Practic, nimic din ce se gaseste la conserva nu e sanatos. Conservantii sunt cei care nu te vor lasa sa ajungi la o greutate ideala, iar in unele cazuri E-urile te vor imbolnavi.

- Briosele au 400 de calorii
Dupa numarul caloriilor,briosele sunt cat o felie mai mica de tort! 20 de grame de grasime, 400 de calorii si 34 de grame de zahar: egalul unei briose!

- Cereale - 500 de calorii
Fibrele sunt sanatate curata, fara dubiu. Dar daca le cumperi din comert, in cutii frumos ambalate, cu arome sau nuci, afla ca ele au si un continut mare de zahar. Concurenta este mare, iar comerciantii stiu ca gustul face diferenta, de aceea adauga si extra zahar, facand un bol de cereale sa ajunga la 500 de calorii.

- Fructe uscate - 450 de calorii
Fructele uscate pot avea un aport de calorii de cinci ori mai mare decat al celor proaspete. Si asta pentru ca producatorii adauga zaharuri si conservanti. De exemplu, o ceasca de stafide are 450 de calorii

- Sushi - 600 de calorii
Delicioasele preparate din bucataria asiatica sunt destul de inselatoare atunci cand vine vorba de aportul caloric. Pe langa legume, somon sau fructe de mare si alge, 100% naturale, ele contin si uleiuri picante, maioneza sau branza. Practic, o rola de soia poate contine chiar si 600 de calorii, iar sosul de soia nu te va ingrasa, dar este atat de satios, incat corpul tau va retine lichide.

sursa articol www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog