Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratament pentru slabit, anticelulitic si antivergeturi

Nou tratament pentru slabit, anticelulitic si antivergeturi. Ce contine acest tratament? Cuprinde: Spuma exfolianta pentru corp,
o crema anticelulitica ultraactiva cu extracte marine
si pachetul SPA Impachetari pentru slabit acasa
- Spuma exfolianta pentru corp este pe baza de extracte din alge marine elimina celulele moarte si stimuleaza reînnoirea celulara a epidermei.
Activeaza micro-circulatia si revigoreaza pielea. Pielea devine catifelata, moale si radianta.Este un produs SPADERM - SEADERM Professional
Un tub are 200 ml
- Crema anticelulitica ultraactiva cu extracte marine. Este o combinatie dintre oligo-elementele din extracte de alge marine si complexul vegetal joaca un rol esential în eliminarea apei în exces si a grasimilor.
Aceasta crema faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate în fazele initiale ale celulitei, ca si reducerea aspectului urat de „coaja de portocala” al pielii.

Crema contine extracte de plante precum Galbenelele, Canepa, uleiul de nuci de Macadamia, proteine din Grau, Grepfrut, Fenicul.
Instructiuni: dupa baie, întindeti produsul pe fese, abdomen si picioare, masand ascendent pana ce este complet absorbit.
Un tub are 200 ml si este un produs ERBASOL

- SPA Impachetari pentru slabit . Acest tip de tratament permite eliminarea toxinelor si a depozitelor de grasime aflate în stadii avansate.
Aplicarea sa specifica este folosita foarte mult în timpul tratamentul pentru slabire în thalasoterapie.
Asocierea dintre 3 tipuri de alge marine continute de aceste împachetari permite diferitelor ingrediente active sa asigure efecacitatea optima. Algele Laminaria furnizeaza iodul necesar pentru reglarea proceselor, în timp ce algele marine Fucus si Lithothamne ajuta la eliminarea depozitelor de grasime si în procesul de termosudatie.

Utilizare impachetari de slabit pentru acasa: Se amesteca 2 doze de pudra cu 2 doze de apa calduta sau cu 2 doze de apa cu saruri marine pentru a obtine o pasta omogena si catifelata.
Aplicati amestecul pe corp, dupa care împachetati în folie de plastic sau în patura electrica. Lasati ingredientele active sa actioneze între 15 si 30 de minute. Îndepartati cu apa calduta.

Ce contine pachetul pentru impachetare pt slabire? Fucus vesiculosus: 15%, Laminaria digitata (echivalent în alge proaspete): 75%, Lithothamnium, Kaolin

Un pachet are 1 kg.Este un produs SPADERM - SEADERM Professional

Cat poti slabi cu acest tratamentul Spaderm - impachetari pentru slabit acasa?
* scadere in centimetrii, intre 1 si 3 cm dupa prima sedinta si aprox 7 - 11 cm in circumferinta dupa 10 -12 sedinte si pana la 6-9 kg/ tratament

Cat costa acest tratament? Tratamentul complet costa in jur de 207 lei.
Unde poate fi cumparat, procurat?
Il puteti comanda online pe site-ul http://www.bio-cosmetics.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog