Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Botox -substanta care distruge emotiile

Botoxul iti distruge emotiile
Rezultatele studiului realizat de cercetatorii de la Universitatea Wisconsin-Madison, Statele Unite,
prezentat recent la reuniunea anuala a “Society for Personality and Social Psychology”, arata ca utilizarea toxinei botulinice poate influenta modul de procesare a anumitor emotii.

S-a dovedit ca persoanele supuse unor tratamente cu botox pentru atenuarea ridurilor in partea superioara a fetei intampina dificultati nu numai in a-si manifesta o stare de insatisfactie, ci au nevoie de mai mult timp pentru a intelege valenta emotionala a expresiilor verbale corespunzatoare unor emotii negative, precum ostilitatea, frica, furia.

Studiul realizat de catre psihologii americani confirma in mod indirect ipoteza feedback-ului facial: expresia chipul este intim legata si de capacitatea de a "simti" si a recunoaste emotiile.

"In mod normal, creierul poate transmite niste semnale la periferie pentru a incrunta fruntea , si intensitatea incruntarii este la randul ei retransmisa la creier.

Atunci insa cand acest circuit se intrerupe, intensitatea emotiilor si capacitatea noastra de a le intelege este alterata sau distrusa", considera Arthur Glenberg, profesor de psihologie la Universitatea Wisconsin-Madison.

sursa www.descopera.ro
Ce este botox? Botoxul substanta injectata care paralizeaza anumite grupe de muschi si rezolva problema ridurilor insa acestea nu sunt eliminate pentru totdeauna.

Vedete care au folosit botox prentru a scapa de riduri : Vanessa Williams, Teri Hatcher, Priscilla Presley, Catherine Zeta Jones, Bruce Willis , Madonna , Nicole Kidman , Demi Moore , Beyonce, George Clooney , Bono sau David si Victoria Beckham

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog