Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli

Uleiul de masline extra virgin – cel mai bun din punct de vedere nutritional este obtinut din prima presare la rece a maslinelor.

Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli, este produs din cele mai bune masline coapte in Bazinul Mediteraneean
Este ideal pentru salate, dar in acelasi timp recomandat pentru carne sau peste si alte retete ce necesita un dressing delicat. In plus uleiul de masline extra virgin este recomandat si din motive terapeutice.

Este bogat in grasimi monosaturate, antioxidanti si vitamina E. Acesta este un „suc” natural care pastreaza intacta aroma, gustul, vitaminele si proprietatile fructelor maslinului.

Uleiul de masline este singurul ulei vegetal care poate fi consumat imediat dupa stoarcerea fructelor. Beneficiile importante pe care le are uleiul de masline constau in faptul ca acesta este bogat in acizi grasi monosaturati si antioxidanti.

Studiile au aratat ca acest ulei ofera o protectie importanta impotriva bolilor de inima prin controlul pe care il are asupra colesterolului rau si mareste cantitatea de colesterol bun din organism. Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acizi monosaturati, in special, acid oleic. Uleiul de masline este tolerat foarte bine de catre stomac.

Uleiul de masline are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.

Cat costa uleiul vegetal de masline extravirgin Pietro Coricelli? Pretul este in jur de 20 lei pentru o sticla de 0,5 litri.
Unde pot cumpara ulei extravirgin de masline Pietro Coricelli? Il puteti cumpara la hipermarketurile din tara dar si online pe site-ul :
http://www.shopmania.ro

sursa www.avantaje.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog