Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu Orimag

Ce este Orimag? O noua metoda de slabit ORIMAG este o metoda simpla, verificata stiintific si cu efect durabil, Orimag este puterea combinatiei dintre presopunctura si auriculoterapie.

Orimag® este un mic dispozitiv, care are pe suprafata activa 8 bilute din otel inoxidabil si o serie de protuberante cu forme si dimensiuni diferite, care actioneaza prin masaj usor asupra punctelor reflexogene care raspund de buna functionare a digestiei, metabolismului si controlul poftei de msncare.

Orimag® ajuta la o mai buna energizare a intregului organism si reduce efectul vietii sedentare. Sedentarismul adica miscare insuficienta, stres, alimentatie nesanatoasa si neregulata, etc- este principalul vinovat pentru functionare incorecta a digestiei si a sistemelor raspunzatoare de detoxifierea organismului la nivel hepatic, renal, sau de eliminarea toxinelor din organism - sistem urinar, excretor, etc.

Pe parcursul mai multor saptamani prin utilizarea regulata, a dispozitivului Orimag® se pot obtinute urmatoarele rezultate:

– reduce semnificativ pofta de mancare, creste voinţa de a rezista tentatiilor alimentare in exces
– elimina treptat cauzele balonarilor
– apare o mai buna metabolizare a alimentelor, deci necesarul consumat se reduce
– elimina surplusul de apa retinut în organism

– elimina cauzele constipatiilor deci se elimina si depunerile de pe intestine si o mare parte din toxinele acumulate
– reduce senzatia de oboseala - întreg organismul va avea mai multa energie si vitalitate
– ca urmare apare o reducere semnificativa a greutatii.

Cum se foloseste Orimag?
Mod de utilizare: Se introduce in ureche , cu fata cu bile spre interior. Se maseaza prin apasare usoara a aripioarelor dispozitivului inspre interiorul urechii, sau cu miscari usoare de sus-jos, stsnga –dreapta. Se utilizeaza de 4 - 6 ori pe zi, în sedinte de 2-3 minute, cu circa 30 de minute înaintea meselor principale, dupa mesele mai consistente si seara înainte de culcare - digestia este activa mai ales noaptea.

 Contraindicatii Orimag - nu este indicata utilizarea dispozitivului de catre minori, femei gravide si bolnavi cu afectuini grave cronice.

Cat costa dispozitivul Orimag si unde il pot cumpara? Pretul dispozitivului pentru slabit Orimag este in jur de 139 Lei - perechea si il puteti comanda online pe site-ul http://www.algynatur.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog