Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste 20 kg in 3 luni la Diet Club

Slabiti mancand la orice ora! Cum ? Meniul care va poate ajuta sa dati jos 20 de kilograme in trei luni nu va forteaza sa faceti foamea sau sa renuntati la alimentele preferate.

Dietele se recomanda individual, in functie de motivul pentru care s-a ingrasat persoana respectiva si de starea de sanatate a acesteia si difera de la o saptamana la alta pentru ca organismul
sa nu se obisnuiasca cu ea.

"Unui diabetic nu-i vom da diete glucidice, asa cum unei persoane care sufera de guta nu-i vom recomanda diete cu proteine. Daca intr-o saptamana un pacient merge la o nunta, unde va bea un pahar cu vin, dieta din perioada aceea trebuie ajustata astfel incat alcoolul consumat sa nu-i influenteze greutatea", explica Monica Macisanu, medic internist cu specializare in sistemul Diet Club.

Centrii foamei, inhibati cu acupunctura
Prima sedinta la Diet Club incepe pe cantar. "Dupa ce aflam cate kilograme
are pacientul, folosim un program pe calculator cu ajutorul caruia ne dam seama, in functie de varsta, inaltime si gen, la ce greutate ar trebui sa ajunga acesta. Unii dintre ei vor sa slabeasca mai mult, dar incercam sa-i convingem ca nu e bine", explica medicul.

Tot de la prima sedinta, se apeleaza la un program de acupunctura. Un ac milimetric de unica folosinta care se infige in fiecare ureche inhiba cen¬trul foamei aflat in aceasta zona. Acele se tin timp de sase sapta¬mani perioada in care pofta de mancare scade, iar stomacul tinde sa se micsoreze. Procedura nu este dureroasa si, cu ajutorul ei, efectele benefice ale dietei apar mai repede. Programul de slabire dureaza 13 saptamani si este gandit sa-i ajute pe cei care vor sa slabeasca sa dea jos aproximativ 15-20 de kilograme.

Alimente permise :VARIETATE Alimente ce pot fi consumate la dieta de mentinere realizata la Diet Club:
Carne de vita, pui, curcan, porc
Peste
Iaurturi si branzeturi pana la 7% grasime

Legume crude si gatite: salata verde, castraveti, ridichi, varza, ardei grasi, gogosari, ardei iuti, conopida, broccoli, ciuperci, dovlecei, fasole verde, spanac, gulii, telina, ceapa, usturoi, sparanghel, anghinare, praz, andive. Toate ierburile aroma-tice precum marar, patrunjel, leustean, busuioc, tarhon, dafin, oregano etc. Condimente precum sare, piper, boia dulce/iute, scortisoara, chimen, curry, oregano etc.
Oua fierte, pe teflon, romanesti

Unde este Cabinetul de slabire Diet Club ? Adresa este Cabinetul DIET CLUB este situat pe Bdul Magheru Nr. 35, Bl. A, Sc. A, Et. 2,ap 21 - la Piata Romana, vis-à-vis de intrarea la metrou de langa coloane
Tel:021- 313.12.33
MONICA MACISANU, Medic Diet Club


...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog