Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sculpteaza-ti corpul fara sa apelezi la chirurgie

Maria`s Exquisite Saloon iti ofera tratamente corporale prin cavitatie, radiofrecventa, presomasaj si, pentru prima data in Romania, si tratamente corporale folosind BEAUTYTEK, aparat de remodelare si infrumusetare ce foloseste o tehnica naturala de sculptura a corpului care te scuteste de durerile provocate de chirurgie, oferind  rezultate exceptionale.

Aceasta tehnica revolutionara, cuplata cu programe personalizate pentru fiecare client, ajuta organismul sa atinga imbunatatiri cosmetice excelente. Tratamentul este confortabil, absolut nedureros si mai ales, sigur.

Ce este Beautytek?

Bautytek este un aparat destinat tratamentelor estetice; foloseste o tehnologie cibernetica foarte avansata care citeste distributia fizico-chimica alterata a unui tesut celular viu, prin intermediul electrozilor transcutanati, un "radar" care intercepteaza, analizeaza si elaboreaza tratamentul in timp real, determinand organismului sa se autorepare.

Beautytek este folosit pentru tratamentul complet al corpului, permitand aplicatii de reparare a problemelor inestetice, cum ar fi:
riduri, cearcane, acnee, pete cutanate, cocoasa, barbie dubla, cicatrici, vergeturi, tonifierea musculaturii, eliminarea stratului adipos in exces, celulita.

Unde este Salonul Maria - centrul de infrumusetare ?
Adresa este :
B-dul Decebal nr. 17, Bl. S 16, sc. 3, et.2, ap. 48, sector 3, Bucureşti
(in blocul cu Restaurantele Decebal si El Greco)
Interfon - 48
Site-ul lor este http://www.mariasalon.ro/
sursa articol www.divahair.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog