Faceți căutări pe acest blog

Constipatie? Trateaza constipatia natural si eficient

Trateaza constipatia natural si eficient
Stres, fast-food, mancat in fuga la birou sau acasa seara foarte tarziu, lipsa de miscare, toate aceste pacate ale vietii moderne, iti pot afecta digestia si tranzitul intestinal.

Efectele, destul de neplacute, se simt si se vad. Balonarea creaza discomfort, tenul este tern si lipsit de stralucire, iar starea de buna dispozitie e demult uitata.

Pentru a trece cu usurinta peste toate acestea, ai nevoie de o schimbare, adica de o dieta bogata in fibre,multe legume si fructe proaspete, miscare in aer liber, dar si de Sollievo. Sollievo este un laxativ 100% natural si fara efecte secundare, al companiei Aboca, lider de piata in farmaciile din Italia, util in cazul constipatiilor ocazionale sau acute. Prin compozitia sa echilibrata pe baza de plante este prodigestiv, antispastic si protejeaza mucoasa.

In gama Sollievo exista trei feluri recomandate:
- Sollievo tablete- este un laxativ 100% natural pe baza de plante antrachinone (Senna si Aloe Vera), util in cazul constipatiilor ocazionale sau acute functionale. Compozitia este echilibrata din prezenta fitocomplexului coadjuvant reprezentat de papadie, cicoare, chimen, chimion si fenicul, cu rol prodigestiv, antispastic si protector al mucoasei, integrand actiunea plantelor antrachinone si reducand posibilele neplaceri produse de acestea.
Produsul este exclusiv pe baza de substante 100% naturale, fara excipienti. Cat costa Sollievo tablete si unde poate fi cumparat? O cutie de Sollievo tablete costa 34.27 lei

- Sollievo Liofibra este un laxativ 100% natural ce poate fi utilizat zilnic in tratamentul constipatiei, chiar si de femei gravide sau care alapteaza. Acesta costa in 36.35 lei

- Dolce Sollievo este un supliment alimentar 100% natural cu efect laxativ conceput pentru a sustine in mod delicat functia intestinala a celor cu tract digestiv sensibil, in special al copiilor, femeilor insarcinate si varstnicilor. Formula combina actiunea calmanta a uleiului de migdale dulci cu actiunea osmotic hidratanta a sucurilor concentrate de fructe (prune, tamarind, soc, smochine, capsuni), care confera produsului si un gust placut.
Dolce Sollievo costa 57 de lei si poate fi cumparat in farmcia Help Net

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog