Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alergiile alimentare - Prevenire, depistare, tratare- Carte

Din 18 Martie 2010, Revista Felicia si editura Litera ofera "Alergiile alimentare - Prevenire, depistare, tratare", o carte esentiala pentru prevenirea bolilor si pastrarea sanatatii, fara medicamente sau tratamente scumpe.

Autorii volumului doi apreciati nutritionisti din Marea Britanie sunt , Patrick Holton si dr. James Braly sustin ca identificarea alergiilor alimentare reprezinta un pas important în ameliorarea simptomelor unor boli.

In carte veti afla care sunt diferentele între alergii si intolerantele alimentare, care sunt principalii 20 de alergeni alimentari si cele mai bune modalitati prin care le puteti contracara efectele.

Un capitol special este dedicat copiilor si modalitatilor prin care acestia pot fi protejati de alergii. Autorii va ofera un plan de actiune detaliat pentru ameliorarea alergiilor alimentare.

Pachetul revista + carte "Alergiile alimentare - Prevenire, depistare, tratare" este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 18 martie 2010 (numărul 189) a revistei Felicia.

sursa www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog