Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Targul pentru O Viata Sanatoasa de Martisor

Echipa Kudika invita pe toti cei care doresc sa participe la Targul pentru O Viata Sanatoasa de Martisor. Invita pe toata lumea sa sarbatoriti impreuna luna indragostitilor, sosirea primaverii si Martisorul in perioada 26 FEBRUARIE - 1 MARTIE 2010 la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-à-vis de Spitalul Coltea)

La targ veti gasi produse traditionale romanesti legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri, covrigi, turta dulce, cozonac, colac secuiesc original, muraturi, vin, palinca, tuica, suc natural de mere, suc natural de pere, prajituri si multe altele.

Pentru ca a inceput Postul Pastelui, la targ veti gasi delicioasele produse de patiserie de post, facute de Maicutele de la Manastirea Ciorogarla.

Tot aici veti putea cumpara ceaiuri exotice care va vor incanta simturile, mirodenii indiene atat de potrivite pentru aceasta perioada in care se sarbatoreste dragostea.

Nu vor lipsi micii si gratarele din produse ecologice care sunt atat de apetisante, sarmalele ca la mama acasa, placintele moldovenesti si prajiturile de casa.

La aceasta editie cadourile vor avea regim special pentru ca trebuie sa sarbatorim cu totii venirea primaverii.

Astfel, la Targul pentru o viata sanatoasa, veti gasi creme cu extract de perle, crème cu extract de aur, cosmetice de la Marea Moarta, cadouri cu diferite cosmetice organice de cea mai buna calitate, bijuterii din pietre semi –pretioase si imbracaminte hand-made pentru toate gusturile, inimioare din plante aromatice, ciocolata, decoratiuni hand-made, plante si flori, decoratiuni din materiale naturale, picturi pe sticla, lumanari pictate manual si alte si alte idei de cadouri frumoase, romantice.

La aceasta editie veti putea sa descoperiti modalitati si aparate prin care sa economisiti apa si energia, sa reduceti folosirea detergentilor, sa purificati apa si aerul, sa va curatati pielea cu apa sau sa tratati durerile cu ajutorul ceramicelor naturale.
sursa www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog