Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Imbatrineste ceaiul chinezesc ?

Ceaiul chinezesc te slabeste, dar te si imbatraneste. Mai nou a aparut un articol in revista Click unde se precizeaza ca la Constanta un intreg lot de ceaiuri de slabit Sanye - ceai antiadipos -din lotul cu seria ME 09922 -

in lotul respectiv trebua sa fie 45450 de pachete de ceai din care o parte inca mai sunt distribuite prin tara, deci verificati seria daca cumparati sau ati cumparat deja acest ceai - provenit din China, dupa ce s-a constatat ca a fost tratat cu radiatii ionizate pentru conservare.

"Ceaiul urma sa fie distribuit in farmacii de firma Novitrade din Constanta", a declarat dr. Gheorghe Dinca, directorul DSV Constanta.

Legislaţia europeana interzice importul produselor alimentare tratate cu radiatii ionizante, ce provin din unitati neautorizate de UE. Lotul urmeaza sa fie reexportat în China.
Cu toate acestea, farmaciile sunt pline de ceaiul respectiv.

Prof. Nicolae Mencinicopschi, specialist nutriţionist, a precizat in articolul din ziar : "Aceste tratamente cu radiatii ionizante sunt acceptate si folosite in UE in agricultura pentru ca omoara microbii. In general, prin consumul unor produse radiate si cu doze depasite, sunt atacate celulele, articulatiile, pielea. Adica, imbatranim mai repede."

sursa articolui http://www.click.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog