Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

O zi buna incepe cu Activia Mic Dejun

O zi buna incepe cu Activia Mic Dejun
Danone Romania va ofera in aceste zile Activia Mic Dejun cu topping de cereale - un produs hranitor si gustos - combinatie consistenta de iaurt Activia si cereale crocante.

O zi buna incepe cu Activia Mic Dejun„Inovatia este o parte importanta din portofoliul Activia, adevar demonstrat prin lansarile de noi produse pe care le facem in fiecare an.

Ideea care a stat la baza acestui produs isi are originea in stilul de viata al persoanelor active, care inteleg importanta unui mic dejun consistent si echilibrat, dar nu au intotdeauna timp pentru pregatirea acestuia”, a declarat Anca Stroe – Brand Marketing Manager Danone Romania.

Noul Activia Mic Dejun, iaurt cu fulgi crocanti de cereale, este un aliment consistent, care aduce organismului proteine, carbohidrati, grasimi, dar si 30% din necesarul zilnic de calciu si are circa 200 kcal. Alege si o portie din fructele tale preferate – si ai un mic dejun cu adevarat sanatos.

Pe langa bacteriile de fermentare obisnuite din iaurt, fiecare portie de Activia aduce mai mult de 5 miliarde de bacterii probiotice Bifidus Actiregularis.

Consumat regulat, Activia ajuta la imbunatatirea confortului digestiv, important pentru o stare generala de bine.

Pret recomandat: 2,5 RON
sursa www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog