Faceți căutări pe acest blog

Kelly Osbourne a slabit 18 kilograme cu mere si Pilates

Kelly Osbourne a slabit 18 kilograme cu mere si Pilates. Kelly Osbourne a lasat oamenii cu gura cascata la Saptamana Modei din New York. Si nu datorita "mustatii stufoase", cu care si-a facut aparitia pe catwalk, ci in primul rand pentru silueta.

Fiica teribila a lui Ozzy Osbourne a reusit sa dea jos 18 kilograme, dupa o dieta constand in mare parte în mere si dupa celebrele sedinte de Pilates.

„Am învatat un truc foarte util - înainte de culcare, mancati o bucatica de ceva care nu are carbohidraţi sau zahar! Eu am incercat cu jumătate de mar si m-a ajutat enorm. Am facut si Pilates. Este minunat!

Au inceput să imi apara primii muschi pe burtica”, a declarat Kelly, care acum cantareste doar 54 de kilograme.
sursa www.vdtonline.ro

Etapa de slabire a inceput cand a participat la  “Dancing with the stars” tradus “Dansez pentru tine”. A avut un programul incarcat in timpul competitiei unde si-a dat seama ca poate slabi si in alt mod decat era ea obisnuita pana atunci.

Dupa ce emisiunea s-a terminat, Kelly a inceput o dieta bazata pe 5 mese/ pe zi, cu multe fructe si salate. In plus a inceput sa faca ceva ce nu a mai facut pana acum: se antreneaza cate 4 ore pe zi, iar de doua ori pe saptamana face si pilates.

Si pentru ca acum are un corp de invidiat, Kelly Osbourne a fost invitata chiar pe podium sa prezinte colectia Betsey Johnson toamna 2010 din timpul saptamanii modei Mercedes-Benz.

Va intrebati ce este Pilates?
Pilates, este un stil de gimnastica cat se poate de lejer, usor de practicat!
In cateva decenii, aceasta metoda a cucerit numeroase staruri si milioane de practicanti. Cu mai mult de 500 de exercitii si un material uneori surprinzator, are ca scop tonifierea musculaturii corpului, intr-un mod diferit. Aceasta metoda isi datoreaza numele unui infirmier german, Joseph Pilates.

Prizonier in timpul primului razboi mondial, el concepe o noua metoda de gimnastica in celula sa. Intors din inchisoare, el isi deschide prima sala de gimnastica in 1926. Din octombrie 2000, Pilates a devenit una dintre cele mai predate, practicate metode de gimnastica din lumea intreaga.

Ca si yoga, metoda Pilates presupune o abordare globala, menita sa dezvolte corpul intr-un mod armonios, sa corecteze anumite pozitii necorespunzatoare, sa redea vitalitatea fizica, si sa stimuleze activitatea la nivel cerebral!

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog