Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Keiko Slim Spa- Salonul de remodelare corporala din Bucuresti

Expertii de la centrul de infrumusetare Keiko Slim Spa recomand Cavitaia cu Ultralipo- o terapie cu efect de liposuctie.

Ei spun ca este o procedura nedureroasă si noninvaziva si aceasta procedura este recomandata celor care doresc sa scape pentru totdeauna de surplusul de grasime.

Cavitatia este un procedeu perfect sigur, fara efecte secundare. Aparatul folosit este unul de ultima generatie si totul se petrece sub un control atent al terapeutilor.

O sedinta de cavitatie dureaza 90 de minute, timp în care clienta beneficiaza de 20 de minute de ultrasunte, 30 de minute de cavitatie şi un drenaj limfatic.

Dieta indicata in perioada tratamentului:
Alcatuiti meniuri usoare, cu salate fara sosuria, sau legume gatite la aburi. Este recomandat aportul de proteine din peste, alune neprajite, seminte fasole, linte. Sunt indicate sucurile naturale din fructe, fara zahar si doi litri de apa pe zi.
Dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa la temperatura camerei stimuleaza schimburile intra si extracelulare, accelerand totodata tranzitul intestinal. Sarea si grasimile în exces, fumatul, cofeina si bauturile carbogazoase trebuie reduse.

Sfatul specialistului: Sorina Bratu, manager,Keiko Slim Spa
“Recomand doar 1 sedinta de cavitatie pe saptamana, astfel încat corpul sa poata elimina corect si total grasimile. In cazul persoanelor supraponderale poate fi nevoie de 6 pana la 8 sedinte. Tratamentul nu este dureros si nici nu are efecte secundare, în schimb modifica radical linia corpului, remodeland exact acele zone cu depuneri inestetice.”
sursa www.revistafelicia.ro
Unde este sediul salonului Keiko Slim Spa?
Au mai multe sedii deci aveti de unde alege;
- Keiko SlimSpa 1, Bd. Magheru nr.29, mezanin (Romana, deasupra cinematografului Studio)
Telefon : 021/316.55.97
- Keiko SlimSpa 2 Str. Constantin Daniel nr.3, et.1 (a 2-a strada pe dreapta pe Lascar Catargiu, mergand dinspre Romana spre P-ta Victoriei; în spatele sectiei de Politie 1)
Telefon : 021/311.04.48
- ROWE Str. Viitorului nr.112, parter, sector 2, Bucuresti
Telefon : 021/211.01.04 / 14 Fax: 021/211.01.24 www.rowe.ro
- Keiko Beauty Spa Brasov, Str. Cascadei nr.12, Braşov Intrare din Calea Feldioarei, vis-a-vis de unitatea militara Telefon : 0729.14.00.00
Site :http://www.keiko.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog