Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Exilis pentru un corp perfect

Exilis este un dispozitiv nou si complet revolutionar, Exilis reduce eficient depunerile de grasime ii este alternativa liposuctiei. Ce este Exilis?


O procedura de 20 de minute timp in care se pot trata inestetisme corporale, cu rezultate vizible deja dupa prima sedinta de tratament. Acest lucru este posibil combinatiei de radiofrecventa si ultrasunete.

Este o metoda eficienta in reducerea stratului de grasime si in eliminarea depozitelor de grasime care nu vor sa dispara nici cu ajutorul exercitiilor fizice.Dispozitivul Exilis poate infrumuseta si zona fetei afectata de riduri, cu ajutorul aplicatorului pentru fata.

Procesul anti imbatranire este obtinut prin efectul de stimulare a pielii si de ridicare a tesutului (efect lifting).
Dupa 4 sedinte cu o perioada de 10 -14 zile repaus intre ele ajungi la un corp perfect conturat. Tratarea unei zone dureaza 4-5 minute. Se pot remodela pana la 6 zone intr-o sedinta. Exilis te ajuta sa-ti remodelezi in special zona abdomenului, flancurile si coapsele dar pot fi reduse si ridurile faciale.

O sedinta cu Exilis costa intre 130-150 de euro, pretul variind in functie de clinica, dar se recomanda cele 4 sedinte pentru un tratament complet, care poate costa intre 500-600 de euro (tratamentul este adaptat in functie de persoana in cauza).

In paralel cu sedintele, se recomanda si o dieta pentru rezultate vizibile. Tratamentele cu Exilis se fac in Bucuresti la Clinica Dr. Sebastian Pop.

Datele despre clinica puteti citi pe site-ul www.e-dermatologie.ro
Adresa : str Povernei nr 31-33 etaj 2 ap 3 sector 1 Bucuresti
Program de luni pana vineri de la orele 09.00- 19.00
Telefon/Fax +40 21 317 24 40

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog