Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cuplurile din Valea Jiului au intrare gratuita la fitness de Dragobete

Cuplurile din Valea Jiului au o intrare gratuita la fitness, dupa ce reprezentantii unei sali de fitness din Petrosani s-au gandit sa le faca un cadou de ziua indragostitilor autohtona- Dragobete.
"Toate cuplurile care vor veni de Dragobete la sala intre orele 9.00-14.00 vor avea intrarea gratis. Ne-am gandit sa le facem astfel o mica surpriza indragostitilor, deoarece un pic de sport dupa o perioada friguroasa cred ca este binevenit", declara Mihaela Stan, receptioner la sala de fitness de la Casa de Cultura din Petrosani. Reprezentantii salii de fitness de la Casa de Cultura din Petrosani sustin ca, desi este criza nu duc lipsa de clienti tarifele sunt minime. O intrare costa 7 lei, iar un abonament lunar pentru studenti sau elevi este de 50 de lei. Este foarte importanta parerea unui specialist, pentru cei care acum merg la sala ca sa slabeasca, deoarece daca fortezi risti ca in organismul tau sa apara tot felul de dezechilibre. De altfel, majoritatea instructorilor de fitness recomanda ca intr-o luna sa slabesti maxim cinci, pana la sase kilograme. Cei care doresc masaj pot plati intre 10 si 40 de lei, iar intrarea la sauna este 9 lei pentru 40 de minute.
Pe de alta parte, medicii nutritionisti recomanda celor care se apuca de o cura de slabire sa renunte la grasimi si sa include fructele, in special grapefruit, la orice masa, alaturi de carne de pui, carne de vita slaba, albusuri de ou, cereale integrale si ceai verde, care ajuta la detoxifierea organismului.
sursa www.ziare.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog