Faceți căutări pe acest blog

Cristi Brancu a slabit cu produsele Zein

Cristian Brancu a slabit dupa perioada sarbatorilor 6 kg. intrebat cum a reusit sa slabeasca atat de repede, moderatorul de la Antena 2 spune ca secretul a constat intr-o cura cu ceaiuri si pastile Zein, pe care le-a iuat si Catalin Botezatu.

Cristi spune ca Botezatu i-a sugerat sa slabească cu produsele Zein pe care le foloseste el în luna decembrie. "Zein m-a bagat iar în costume!

poza cu Cristi Brancu
Totul se trage de la vizita lui Catalin Botezatu la Agentul VIP, în decembrie 2009. Mi-a adus în dar o cutie plina de pastile si ceaiuri Zein, despre care mi-a explicat ca sunt foarte bune atat pentru slabit, cat si pentru ficatul greu incercat".


Acesta a continuat: "După Anul Nou, m-am tinut serios de ele si am slabit 6 kilograme în trei saptamani.

Am mancat normal, adica n-am exagerat cu dieta, nici nu m-am înfometat, dar nu m-am ferit de bunatati". Moderatorul este acum fericit că a ajuns la silueta pe care o avea cand s-a casatorit cu Oana Turcu.
(sursa partiala: Libertatea

Ceaiul Zein costa in jur de 80 de lei, o cutie de 100 de grame.

Pastilele de slabit Zein, costa in jur de 150 de lei, cutia de 20 de capsule.

(Nota: articolul a fost actualizat in 23 iulie 2014, pentru a reflecta preturile actuale ale produselor)

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog