Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cremele cu ulei de argan atenueaza vergeturile

Produsele ce contin ulei de argan atenueaza vergeturile. Oana Turcu- Bracu este cea care detine linia de cosmetice Ardes, recomanda persoanelor care vor sa scape de vergeturi sa incerce produsele ce contin ulei de argan.
Cumpara produsul aici

Un produs deosebit in acest caz este Untul FONDANT ARGAN pentru corp SUPER EMOLIENT.

Acest unt are o consistenta untoasa si compacta ce se topeste placut la contactul cu pielea si care readuce pielea la gradul de hidratare perfect lasand pielea fina si catifelata.


Principii active – ulei de argan provenit din cultura biologica certificata , unt de karate , ulei de migdale dulci , ulei de avocado,  ulei de sambure de strugure , ulei de macadamie.

Nu contine coloranti , substante animale , parabeni , PEG sau propilen glicol , alergeni directiva 2003/15/ CE , uleiuri minerale si derivati din petrol , PEG , prolene glicol


Acest unt ce contine ulei de argan costa in jur de 250 de ron si il puteti comanda online pe site-ul acesta.

Un alt produs recomandat de Oana Turcu pentru cele care doresc sa slabeasca si sa scape de vergeturile inestetice si de celulita este  Namolul extraforte pentru slabire termo 500 ml.

Argan unt de corp Ardes
comanda de aici online
Acesta este un complex de namol pentru impachetari locale, folosit in tratamentul de suplete, anticelulita si antivergeturi. Contine namol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatica, castan de India, hamei, saruri organice ale iodului.

Mod de folosire: se aplica un strat subtire de namol, pe picioare, coapse, solduri, brate. Se infasoara cu pelicula transparenta si se lasa in repaus 45 de minute. Se poate acoperi cu o patura termica. Nu se usuca, nici nu se faramiteaza. Nu este necesar sa ramaneti intins/a, acest tratament se efectua si acasa. Se inlatură cu buretele umezit.

Atentie: Nămolul Extraforte pentru Slabire - Termo genereaza o inrosire locala si o senzatie de caldura destul de intensa, care dispare ulterior.

 Evitati aplicarea pe pielea foarte sensibilă, cu probleme circulatorii, varice. În acest caz, se foloseşte Namol Extraforte pentru Slăbire - Non Termo. Dupa inlaturare, se face un masaj usor cu Crema Extraforte pentru Slabire.

Namolul extraforte pentru slabire de 500 ml costa in jur de 159 ron si il puteti comanda online pe site-ul acesta.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog