Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema anticelulitica Bodyshape -anticelulitic natural Elmiplant

Crema anticelulitica Bodyshape -anticelulitic natural

Crema are in compozitie:Cafea verde si lipofirm. Lipofirm, un complex natural de ingrediente, restabileste structura colagenului pielii, stimuleaza si regleaza micro-circulatia. Activitatea lipolitica este stimulata, tesutul adipos este redus.

Pielea devine mai ferma si isi recapata stralucirea. Cafeaua Verde este un antioxidant puternic, ce contine cafeina, o substanta cunoscuta pentru proprietatile sale de drenaj. Toxinele sunt eliminate din tesuturi, redand vizibil elasticitatea si fermitatea pielii.


Un tub de crema anticelulitica Bodyshape are 200 ml. Este produs de Elmiplant, pretul cremei anticelulitice Bodyshape de la Elmiplant este de 23,5 ron si il puteti comanda online pe site-ul http://www.naturafarm.ro

Cum se aplica crema anticelulitica? Mod de administrare: Aplicati produsul de 1-2 ori pe zi, pe zonele vizate (coapse, solduri, abdomen), timp de cel putin 1 luna. Repetati folosirea de mai multe ori de-a lungul anului. Aplicati Crema prin miscari usoare, circulare, pe zonele afectate, pana ce este complet absorbita in piele.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog