Faceți căutări pe acest blog

Ceai Verde capsule -cel mai eficient antioxidant

Ceaiul Verde capsule este cel mai eficient antioxidant cunoscut, neutralizeaza radicalii liberi (raspunzatori pentru imbatranirea prematura a celulelor) din organism. 
 
Este cel mai eficient remediu natural in profilaxia si tratamentul bolilor tumorale. Dizolva grasimile, stopeaza absorbtia acizilior grasi si a colesterolului astfel previne bolile cardiovasculare.

Creste capacitatea de autoaparare a organismului.
Compozitia capsulelor de ceai verde: 

Administrare:urmator

Care sunt proprietatile ceaiului verde?
1. Previne aparitia cancerului. Consumul regulat de ceai verde reduce riscul instalarii cancerului de colon, pancreas, rect, stomac, vezica urinara si  esofag. Compusul responsabil pentru aceasta proprietate este epigallocatechin 3 gallate (EGCG) care are o activitate antioxidanta de 100 de ori mai puternica decat vitamina C si de 25 de ori mai mare decat vitamina E. Se pare ca aceasta substanta nu numai ca inhiba dezvoltarea noilor celule canceroase, dar le poate ucide si pe cele mature.
2. Scade nivelul LDL colesterolului - cel rau- si creste nivelul de HDL colesterol -cel bun" cei care consuma extract de ceai verde pot consuma alimente cu mai mult colesterol, fara sa inregistreze cresteri ale nivelelor plasmatice de colesterol.

3. Reduce valorile tensionale mari - reducere nivelului de angiotensina II, o substanta care produce vasoconstrictie.
4. Limiteaza coagularea anormala a sangelui, care sta la baza aparitiei trombozelor. E bine de stiut ca accidentul vascular cerebral si infarctul miocardic recunosc drept cauza formarea trombilor care obstrueaza una sau mai multe artere.

5. Reduce glicemia - si in acest fel riscul de diabet zaharat. Polifenolii si polizaharidele din ceai verde au acest rol.
6. Mentine sanatoasa cavitatea bucala - inhiba formarea tartrului si distruge bacteriile orale
7. Protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice -alcool, substante chimice.

8.Stimuleaza functiile sistemului imunitar si distruge radicalii liberi care participa la procesul de imbatranire, adica previne imbatranirea
9. Are proprietati antibacteriene si antivirale - ceaiul verde poate preveni instalarea gripei si a diareelor infectioase
10. Ajuta la refacerea echilibrului hidroelectrolitic dupa deshidratare
11. Blocheaza reactiile alergice 
12. Stimuleaza metabolismul - adica va ajuta sa ardeti mai multe calorii

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.

Cauta pe acest blog