Faceți căutări pe acest blog

Acidoficus Lactobacilus activ -reface flora intestinala

Acidoficus Lactobacilus activ este un probiotic cu adaos de pectina extrasa din mere -antioxidant
O cutie Acidoficus Lactobacilus activ de are 100 capsule. Cat costa? Pretul unei cutii de Acidoficus Lactobacilus activ este in jur de 63 ron si poate fi comandat online de pe site-ul http://www.farmacieverde.ro
Este cel mai activ Acidophylus stabilizat de pe piata cu 4,6 miliarde de celule active per capsula! Este fabricat in Canada de Organika sub licentele QCM si ISO 9001

La ce este bun Acidoficus Lactobacilus activ? Reface flora bacteriana si intareste sistemul imunitar
INDICATII: balonari, gaze, constipatie, dureri de burta (intestine, colon), gura urat mirositoare, respiratie urat mirositoare, colon iritabil,Acnee etc.

Lactobacilus Acidophylus este prima si cea mai abundenta "bacterie prietena" care se gaseste in gura, intestinul subtire, intestinul gros si vagin. Acidophylus distruge bacteriile ostile incuzind pe cele care intervin nedorite in procesul digestiv. O digestie proasta datorata unei flore bacteriene neadecvate slabeste sistemul imunitar.

S-a constatat ca o flora bacteriana neadecvata + o crestere a Candidei in organism (Candidoza) afecteaza foarte grav sistemul imunitar. De aceea este important sa mentineti o flora bacteriana sanatoasa si sa eliminati cresterea excesiva a Candidei.

Pentru acest lucru e recomandat produsul Lactobacillus Acidophylus, un Probiotic concentrat foarte activ si FORMULA CANDIDA pentru adresa cu succes aceste probleme de sanatate.
COMPOZITIE:

Fiecare capsula contine:
4,6 miliarde de celule active de Lactobacilus Acidophylus.
Pectina din mar

ADMINISTRARE: 1-2 capsule cu 30-45 minute inainte de mesele principale.

EFECTE BENEFICE PENTRU:
Acnee ( cosuri ), Amigdalita, Antibacterian, Antiseptic intestinal, Antiseptic pulmonar, Aparat digestiv, Aparat urinar, Boala Crohn, Candidoze, Cistita, Colita, Colon iritabil, Constipatie, Dermatite, Diaree, Digestie buna, Digestie buna copii, Giardia, Halena, Infectii (prevenire), Infectii urinare, Insuficienta renala, Laringita, Litiaza renala, Micoze ale pielii, Miros neplacut al corpului, Paradontoza, Parazitoza intestinala, Prostata infectii, Raguseala, Sterilitate, Ulcer gastroduodenal.
Utilizarea sistematica a Acidoficus Lactobacilus activ asigura un efect depurativ (curatarea intestinelor.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog