Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ouale de prepelita taie pofta de mancare

Daca aveti la indemana oua de prepelita nici nu mai este nevoie să tineti o cura de slabire . Daca beti cinci oua crude dimineata, pe stomacul gol, pana la orele 15-16 n va mai este foame.

Ele taie pofta de mâncare, dar va hranesc în acelasi tim. Ouale de prepelita va furnizeaza energie, puteti face gimnastica fara sa va simtiti obositi.

Ouale de prepelita pot fi consumate, în fiecare zi, toată viata.
Oul de prepelita este produsul de origine animalica cu cel mai echilibrat continut proteic, vitamino-mineral si enzimatic, capabil sa regleze carentele alimentare,

Oul de prepelita este un “medicament” fara nici o contraindicatie si are marele avantaj ca echilibreaza întregul organism, fiind o sursa naturala si ieftina de vitamine esentiale.

În comparatie cu oul de gaina, cel de prepelita are un cotinut in colesterol de numai 1,4% fata de 4% grăsimi de aproximativ trei ori mai putine; iar gălbenusul conţine 23% proteine ftaă de 16% la oul de gaina.

În ceea ce priveste continutul de minerale si vitamine, comparatiile nu isi au rostul: de 6 ori mai multa vitamina B1, de 5 ori mai mult fosfor, de 5 ori mai mult fier, de 15 ori mai multa vitamina B2, precum si alte substante antialergice ce fac ca oul de prepelita sa diminueze cantitatea unor corpi responsabili de aparitia reactiilor alergice.

sursa www.slabute.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog