Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta anticancer

Dieta anticancer
Un bucatar din Magurele a lucrat doi ani la o carte de retete 100% sanatoase. Vally Balasoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucatarie impotriva cancerului si a colesterolului din lume" si spune ca cine respecta retetele sale nu va face niciodata cancer.

Domnul Balasoiu impresionat de suferinta celor loviti de diversele forme de cancer, a lansat cartea „Tratat de bucatarie cu retete impotriva cancerului si a colesterolului", fiind ajutat si de un medic.

Cartea propune 170 de retete bazate pe cateva principii clare in alegerea preparatelor. Balasoiu propune ca în bucatarie sa se foloseasca doar vase din inox, iar cele cancerigene să fie protejate prin hartie cerata. „Masinile de gatit prin aburi din sticla sunt foarte sanatoase, de asemenea", este de parere domnul Vally Balasoiu.

Ingredientul-minune pare a fi pentru el piperul rosu. Pentru a inlocui condimentele sintetice a realizat un sos de legume numit curry verde.

Sincer abia astept sa descopar unde putem cumpara online cartea lui Vally Balasoiu -Tratat de bucatarie cu retete impotiva cancerului si a colesterolului si care este pretul cartii. Cum descopar revin cu informatii :)
Am descoperit (de fapt a primit mesaj) -carte momentan se gaseste pe site-ul www.cuvallybalasoiulagatit.webs.com
sursa www.click.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog