Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pericolele dietelor de infometare sau ale curelor de slabire severe

Pericolele dietelor de infometare sau ale curelor de slabire severe
Curele de infometare, deghizate adesea in regimuri de detoxifiere, adorate mai ales de vedetele de la Hollywood, reprezinta o reala problema pentru sanatate, ele putand fi, in cele din urma, mortale.

La inceputul verii, inainte de Craciun si in ianuarie, femeile isi pierd simtul realitatii, adoptand un regim alimentar complet nesanatos, din dorinta de a da jos rapid kilogramele in plus.

Trec pe regimuri severe sau pe cure de detoxifiere, cum ar fi celebra Master Cleanse, preferata Madonnei, a lui Gwyneth Paltrow, Beyonce sau Angelina Jolie.Insa pericolele pandesc de dupa colt, potrivit specialistilor citati de Health.com.

Efectul yo-yo este foarte posibil in aceste cazuri, in unele cazuri ajungandu-se ulterior chiar si la obezitate. Potrivit acestora, orice dieta care impune maximum 1.200 de calorii pe zi este periculoasa.

Master Cleanse, bomba cu ceas.Cat despre Master Cleanse, care presupune consumarea unui mixturi de apa, suc de lamaie si un amestec de trei siropuri, nimic altceva, timp de cateva zile, este lesne de inteles de ce nu e cea mai buna alegere.

Aceasta dieta are rezultate rapide, insa metabolismul va fi mult incetinit, ducand la acumularea altor kilograme, o data ce se renunta la ea. In plus, organismul este privat de nutrientii esentiali, iar sistemul imunitar este mult slabit, crescand si riscul deshidratarii, al palpitatiilor inimii si al stresului cardiac.
cititi tot articolul pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog