Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

UNIDYNE pastile pentru slabit

Este un produs ca ajuta la pierderea kilogramelor in plus in doar 1 luna
Prospectul scrie urmatoareleÉ

-Arde grasimile in mod selectiv
• Previne depunerea grasimilor
• Reduce apetitul
• Reduce pofta de dulce
• Creste metabolismul
• Protejeaza musculatura
• Creste energia
• Contine foarte multe ingrediente active.
UNIDYNE
Descriere produs:

Cand vorbim despre suplimentele termogenice puternice, nimic nu se compara cu UNIDYNE™. Componentele termogenice din UNIDYNE™ au fost studiate clinic si au dovedit o scadere drastica in greutate, fara afectarea masei musculare.

Astfel,organismul are posibilitatea de a arde multe calorii intr-un timp scurt. Formula de succes a produsului UNIDYNE™ - singura combinatie realizata din plante care (prin cresterea metabolismului) poate arde 300 calorii/ora fara a depune nici un pic de efort.

Ceea ce il face, insa, pe UNIDYNE™ un termogenic unic, este adaosul ingredientelor care nu pot fi gasite in alte produse similare: Citrilene™ si Isoflavonol™.

Iar atunci cand va hotarati sa folositi temogenice puternice, la capitolul beneficii si garantii este bine sa tineti seama si de marca fabricantului, \\\\\"Universal Nutrition\\\\\", una dintre cele mai cunoscute firme de profil din Statele Unite.

Ingredientele din compozitia UNIDYNE (Guarana Extract, Orange Extract, Citrilene si Isoflavonol) au rolul de a arde stratul adipos in mod selectiv si de a preveni acumularea de noi grasimi in organism.

Mod de utilizare:
Se recomanda cate doua capsule pe zi, una dimineata si una la amiaza. Administrati o capsula inainte de micul dejun sau inainte de exercitiile de dimineata (daca faceti) si o a doua capsula dupa amiaza devreme. Dupa perioada de obisnuire a organismului, puteti trece la doza maxima de cate doua capsule pe portie. Nu depasiti patru capsule intr-un interval de 24 ore.

Ingrediente:Guarana Extract, Orange Extract, Citrilene si Isoflavonol- au rolul de a arde stratul adipos in mod selectiv si de a preveni acumularea de noi grasimi in organism.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog