Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slimming Tea Kangmei ceai de slabit

Slimming Tea Kangmei (Ceai)

Cercetarile moderne au demonstrat faptul ca obezitatea, care dauneaza atat sanatatii mentale cat si fizice, este principala cauza a hipertensiunii, hiperlipidemiei, diabetului, grasimii de pe ficat, bolilor cardiovasculare si a accidentelor vascular-cerebrale.

Mentinerea greutatii in limite normale a devenit, in ultima vreme, interesul principal al majoritatii persoanelor care sufera din cauza obezitatii.
Ceaiul Dietetic Kangmei a fost conceput pe baza unei tehnologii avansate de rafinare si, gratie formulei traditionale de reducere a grasimii ajuta la functionarea normala a glandei tiroide si la accelerarea metabolismului reducand surplusul de calorii.

Contine extracte din plante medicinale precum ceai verde si crizanteme. Ceaiul Dietetic Kangmei contine vitamine, fibre si minerale.

Consumul regulat asigura reducerea tesutului adipos prin oprirea procesului de depunere a grasimilor din jurul taliei si a soldurilor, fara a afecta starea de sanatate. Fiind tonic, ceaiul Kangmei creste rezistenta la oboseala, este detoxifiant si reduce grasimile din organism.
Pretul acestui ceai este in jur de 31 de ron si il puteti comanda online
aici http://www.fitshop.ro/

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog