Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Roşiile te ajută să slăbeşti

Roşiile te ajută să slăbeşti Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Reading a descoperit că roşiile ajută oamenii să slăbească.
foto simbol, arhivă EPA

Specialiştii susţin că aceste legume conţin licopen, substanţă care poate provoca senzaţia de saţietate prin încetinirea fluxului hormonilor responsabili pentru apetitul uman.

Licopenul este cel care dă culoarea roşie roşiilor şi se regăseşte şi în majoritatea produselor care fac parte din dieta mediteraneeană.

================
Bauturile dietetice fac rau rinichilor
Bauturile dietetice, adesea preferate de cei care tin la silueta, sunt mai nocive decat se asteapta majoritatea celor care le consuma, arata un studiu recent.

Monitorizarea a 3.000 de femei consumatoare a acestui tip de bauturi a aratat ca doua sau mai multe bauturi in care se afla indulcitori artificiali, zilnic, dubleaza riscul degradarii functiei rinichilor, relateaza Daily Mail.

Bauturile care contin zahar nu au acelasi efect asupra rinichilor, dupa cum au aratat cercetatorii din Boston, Massachusetts.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog