Faceți căutări pe acest blog

O injectie te scapa de depunerile de grasime Lipoliza

Ce este Lipoliza? Lipoliza prin mezoterapie consta in injectarea direct in tesutul gras subcutanat de substante de emulsionare a grasimilor, precum fosfatidilcolina (PPC) si, mai recent, deoxicolatul (DOCA). Abdomen plat fara batai de cap cu ajutorul lipolizei - prin injectii Fosfatidilcolina (PPC) este o substanta naturala (lecitina), care se obtine din boabe de soia si produsa in mod natural de organism cu rol in special in metabolismul grasimilor si, de multi ani, a fost utilizata medical ca substanta de protectie a ficatului si ca mijloc de prevenire a emboliei de grasime in sange.

Cercetarile recente demonstreaza ca deoxicolatul (DOCA), o molecula bine cunoscuta, cu o structura echivalenta cu cea a sarurilor biliare, este la fel de eficient ca PPC.

In ce cazuri apelezi la lipoliza? Indicatiile acestei proceduri sunt multiple:eliminarea micilor depozite localizate de grasime, rezistente la dieta si exercitii fizice (barbie dubla, pungile de sub ochi, obraz, gat, umar sau subaxilar, abdomen, spate, regiune fesiera, solduri, coapse, genunchi), reducerea celulitei (prin dizolvarea lenta a grasimilor, pielea se contracta treptat datorita elastinei si isi recapataaspectul neted), reabsorbtia lipoamelor, corectia sechelelor postlipoaspiratie.

Unde se fac tratamente cu injectii pentru abdomen plat? In Bucuresti de ex poti face tratamente lipoliza la clinica New Skin Clinic Str. Splaiul Unirii 96, et1, Bucuresti, sector 4programari se pot face la telefoanele: 0213175920 sau 0757.015.025 orar Luni-Vineri 11-20 site web http://newskinclinic.ro

Cat costa un tratament de lipoliza? Pretul unui tratamente este in jur de 860 lei

Cauta pe acest blog