De exemplu, nu adaugati la iahnia de fasole cu ciolan grasime sau rantas, pentru a o pastra cat mai saraca in calorii.
De asemenea, renuntati sa mai dregeti ciorbele cu smantana. "Smantana ridica valoarea calorica a ciorbei de burta, intrucat are mult colesterol si acizi grasi saturati", explica nutritionistul Corina Zugravu.
Daca nu, atunci consumati-o cu smantana dar fara paine, pentru un continut mai mic de calorii.
Pe de alta parte, puteti prepara placinte cu fructe delicioase, pe baza de foietaj facut din grasime vegetala, care se gasesc in comert, care va vor potoli pofta de dulciuri.
Un alt truc este sa folositi fructe dulci, cum ar fi merele golden, pentru a nu mai adauga suplimentar zahar in prajituri si placinte.
De asemenea, daca va place placinta cu branza, folositi branza dulce degresata si gris, pentru mai putine calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.
[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]