Faceți căutări pe acest blog

Magazin online produse pt fitness Dream Sport

Am descoperit azi un site super de tot cu o multime de produse ce vin in ajutorul celor care doresc sa slabeasca, sa se mentina in forma si sa lucreze la muschi acasa. E vorba de magazinul Dream Sport - am vazut ca ofera transport gratuit in toata tara pentru produsele comandate cu valoare peste 300 de ron.

Ok uite ce poti cumpara online pe acest site - aici ma refer doar la produsele care te ajuta la slabit si la fitness.


AB ROCKET, Leg Magic, Minge Pilates Everlast, minge gonflabila, costum fitness, costum sauna, centura pentru slabit Everlast,bustiera fitness, banda fitness pilates, biciclete magnetice fitness, aparate multifunctionale fitness,banca de exercitii

Olpran, banci exercitii pentru abdomen, steppere, manusi fitness, saltea yoga, greutati nisip 4 kg pt maini si picioare, set gantere, extensoare latex, aparat fluture pentru picioare si multe multe altele.

Linkul site-ului este http://www.dreamsportmagazin.ro
Site-ul mi se pare foarte complex aici in afara de produsele destinate gamei fitness gasesti  accesorii, imbracainte, si toate cele necesare in domeniile: fotbal, Urban Style, Handbal, Basket, Volei, Tenis, Role, Sporturi de lupta, hockey, inot, biliart, darts, atletism, camping, gimnastica si casual.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog