Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

L-carnitine te scapa de grasime

L-carnitine te scapa de grasime
• Creste metabolizarea lipidelor • Favorizeaza oxidarea lipidelor la nivel celular • Favorizeaza transportul depozitelor de grasime • Mareste performantele fizice si rezistenta la efort • Reduce nivelul colesterolului.
L carnitine este eficient pt cei ce vor sa reduca nivelul grasimi din organism .

Puteti comanda online acest produs, pretul este in jur de 39 ron
Tot in gama L'carnitine exista si L'carnitine Drink care are urmatoarele beneficii:
Carnitina faciliteaza arderea grasimilor si imbunatateste eficienta fizica.

L-Carnitine Drink de la Vitalmax este un supliment nutritiv special formulat pentru sportivi,pentru perioada de ardere a grasimilor. L-carnitina este o substanta care apare in mod natural, prin combinarea a doi aminoacizi. Poate fi sintetizata in ficat si rinichi din lizina si metionina in prezenta vitaminelor C si B6, a fosforului si fierului.

Carnitina este necesara pentru functionarea corecta a muschiului inimii si muschilor scheletici, dar si a altor tesuturi si organe. Regleaza metabolismul acizilor grasi, facilitand arderea lor. Se crede ca fara carnitina organismul nu poate folosi grasimea ca sursa de energie. Cercetarile au mai demonstrat ca, carnitina are efecte benefice in timpul efortului fizic.

Consumul de carnitina inbunatateste rezistenta si forta. Consumul de L-carnitina nu are efecte adverse. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand carnitina este combinata cu exercitii aerobice (bicicleta stationara, mers rapid, etc.)

Beneficiile L-Carnitine Drink sunt urmatoarele:- absorbtie rapida, efecte imediate;- scade nivelul de trigliceride (grasimi) din sange si este cea mai buna solutie pentur scaderea in greutate;- imbunatateste forta muschilor si este alegerea culturstilor in perioada pre-competitie (multumita abilitatii sale de a imbunatati procesul de ardere a grasimilor);- imbunatateste mobilitatea spermei si, astfel, potentialul de procreare;- stimuleaza activitatea inimii si scade nivelul de colesterol din sange;- accelereaza recuperarea dupa antrenamente intense si stimuleaza activitatea creierului;- este ideala pentru vegetarieni si vegetarieni stricti (vegani).

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog