Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dietă de manechin! Adrian Filote mănâncă de 6 ori pe zi

Dietă de manechin! Adrian Filote mănâncă de 6 ori pe zi. Fostul şofer al Monicăi Columbeanu dezvăluie secretul siluetei sale!

El mânâncă puţin şi des, nu se atinge de prăjeli şi de multe ori poate fi văzut la piaţă, cu plasele de fructe şi legume.

"De ani de zile nu am mai mâncat prăjeală şi nu am pus gura pe carne de porc. Bruschetele cu usturoi şi roşii sunt preferatele mele. Ceea ce nu pot să refuz niciodată sunt şniţelele din piept de pui. Le ador şi pot să mănânc şi zece şniţele o dată", spune Adrian Filote.

Actualul manechin are un regim de viaţă echilibrat, nu face niciodată excese, dar îşi satisface orice poftă culinară.

Aşa se face că dimineaţa mănâncă orice are poftă, de la cereale până la îngheţată cu ciocolată, pentru că toate caloriile se ard pe parcursul zilei.

"Dimineaţa mănânc cereale cu lapte, banane şi ciocolată multă, pentru că ştiu că nu o să se pună nimic pe mine din cauza ritmului meu de viaţă agitat.

Am renunţat la sucurile acidulate, le prefer numai pe cele naturale, pe care le fac singur cu storcătorul de fructe", spune Adrian pentru Click! În rest, numărul meselor zilnice ajunge la 6, chiar 7, dintre care trei principale.
cititi toata stirea pe cancan.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog