Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cele mai iubite diete la Hollywood!

Ne-am obisnuit sa le vedem mereu in forma si sa le invidiem pentru tonusul si pentru corpul lor perfect. Totusi, nu doar natura nu a fost generoasa cu ele cand i-a inzestrat cu forme apetisante, ci au si muncit pentru a-si pastra tonusul! Afla ce diete au tinut vedetele de la Hollywood!

Dieta Gwyneth Paltrow

Dupa Sarbatori, Gwyneth alege o dieta fulger, care sa o ajute sa revina la silueta initiala in cel mai scurt timp posibil. Dieta ei dureaza 7 zile si presupune consumarea de alimente in stare lichida si mici gustari. Vedeta bea foarta multa apa plata cu lamaie la temperatura camerei, lapte de cocos , iar din cand in cand se recompenseaza cu cateva migdale sau mure. Gwyneth spune ca ii place sa faca aceasta cura de detoxifiere de doua ori pe an, iar cea mai stricta dieta pe care a tinut-o a fost Master Cleanse.

Dieta Jessica Biel
Pentru a fi in forma pentru rolul din "Blade: Trinity", Jessica Biel a tinut o dieta stricta care interzice zaharul, lactatele, faina si sarea. Pentru a-si mentine metabolismul la cote maxime, actrita a facut foarte mult sport si manca in portii mici la fiecare ora. Dieta ei este similara cu programul Dieta de 3 ore, care presupune sa mananci in portii mici, la intervale regulate de timp.

Dieta Madonna
Madonna urmeaza o dieta macrobiotica stricta, care presupune ca alimentele sa fie proaspete si bune din punct de vedere calitativ pentru organism. Dieta se bazeaza pe alimente naturale, neprocesate, sarace in grasimi si bogate in fibre. Madonna mananca de asemenea foarte multe legume si soia.

Dieta Beyonce
Beyonce este recunoscuta pentru silueta sa cu forme apetisante. Vedeta a slabit 10 kilograme urmand programul Master Cleanse pentru rolul din "Dream Girls". Dieta sa, cunoscuta si sub denumirea de Maple Syrup Diet, consta in consumarea unei bauturi din sirop, suc de lamaie, apa si piper.

Dieta Jennifer Aniston
Atunci cand au inceput filmarile la serialul "Friends", Jennifer Aniston a apelat la dieta Zone. Jennifer a mancat in fiecare zi 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi. Creatorii dietei spun ca acest plan alimentar iti stimuleaza metabolismul si te mentine in forma.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog