Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu alli cu 50% mai mult decat doar prin dieta

Ieri am fost la o farmacie si am vazut o reclama a unei pastile pentru slabit. Ei bine uite ce am aflat despre ea.
Alli este un medicament care se adresează persoanelor care doresc să slăbească şi sunt dispuse sa urmeze un regim alimentar mai sănătos. S-a dovedit clinic că te ajută să slăbeşti cu 50% mai mult decăt doar prin dietă.

Alli este acum disponibil în farmacii.

Ce este alli şi cum acţionează?

Alli este o capsulă - ce conţine orlistat 60 mg, care se utilizează în asociere cu un regim alimentar hipocaloric, cu un conţinut redus de grăsimi - şi un program de suport.

 Orlistat, substanta activă conţinută în alli are un mecanism unic de acţiune legându-se de lipaze şi inactivându-le, astfel prevenind absorbţia a aproximativ 25% din grăsimile ingerate. Grăsimile nedigerate sunt eliminate în mod natural din organism prin materiile fecale.
La fiecare 2 kg pe care le poţi pierde prin dietă, alli te poate ajuta să mai scazi cu încă 1 kg.
alli este conceput pentru a funcţiona în asociere cu mese hipocalorice, cu un conţinut redus de grăsimi. Consumul unei cantităţi mai mari de grăsimi decât cea recomandată poate conduce la apariţia reacţiilor adverse ale tratamentului asociate regimului alimentar. Aceste reacţii reprezintă o reacţie naturală a organismului datorată mecanismului de acţiune al alli, acestea putand fi controlate de către utilizator prin diminuarea aportului de grăsimi. Printre ele se numără gaze (flatulenţă) cu sau fără eliminare uleioasă, scaune uleioase sau grase sau imperiozitatea defecaţiei.

 Pagina officiala a produselor Alli este http://www.alli.co.uk/

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog