Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pilula care te scapa de 15% din greutate

Un medicament care care va reprezenta o alternativa viabila la operatie, in cazul obezilor, va aparea pe piata europeana si in SUA in 2 ani.

Pana acum, testele au demonstrat ca Qnexa, cum se numeste medicamentul, este mai eficient decat oricare alta pilua aflata pe piata, relateaza Daily Mail. Practic, acest medicament ajuta obezii sa scape de 15% din greutatea lor, la fel cum s-ar intampla si daca ar recurge la operatie.

Testele au avut loc la Universitatea Duke, din Carolina de Nord, sub indrumarea Dr. Kishore Gadde. Qnexa reprezinta, de fapt, o combinatie de doua medicamente, unul folosit pentru controlul greutatii inca din anii '50, si un altul folosit in cazul bolnavilor de epilepsie, dar despre care se crede ca este capabil sa ajute in lupta cu kilogramele.

In total, au fost testate 3.750 de persoane, relateaza Daily Mail. In medie, acestea au pierdut, pe durata a 56 de saptamani de tratament, 14,7% din greutatea corporala.

In afara scaderii in greutate, in cazul voluntarilor s-a observat si micsorarea presiunii arteriale, o inima mai sanatoasa si un risc micsorat de diabet de tip 2.

Cat despre efectele secundare ale medicamentului, acestea apar doar in cazuri izolate, fiind vorba despre greturi, insomnie si un gat uscat.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog