Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Ohsawa ne prelungeşte viaţa

Dieta Ohsawa ne prelungeşte viaţa. Dieta Ohsawa, cunoscută în Occident sub numele de dieta macrobiotică, durează doar zece zile şi este bine să o ţii doar o dată pe an.

Temenul „macrobiotic” provine din limba greacă (prin sudarea termenilor „macro”, adică mare, lung şi „bios”, adică viaţă) şi înseamnă viaţă lungă.

Dieta macrobiotică (numită şi dieta Ohsawa) este o dietă extrem de restrictivă, pe care nu toată lumea poate să o urmeze, deoarece sunt permise puţine alimente şi, din acest motiv, respectiva hrană nu acoperă necesarul de elemente vitale organismului şi nici funcţiilor lui energetice.

Acesta este un motiv pentru care dieta macrobiotică în sine nu se constiuie în condiţie obligatorie pentru o viaţă mai lungă.

Dacă am renunţa numai la băuturile răcoritoare de pe piaţă, la băuturile alcoolice şi la alimentele cu mulţi aditivi, dacă am tăia excesul de carne, de zahăr, de sare şi de ţigări, ne-am asigura ani mulţi de viaţă în plus!

puteti citi tot articolul pe
http://www.adevarul.ro/articole/dieta-ohsawa-prelungeste-viata.html

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog