Faceți căutări pe acest blog

Ceaiul antifoame

Unul dintre cele mai comercializate produse la Târgul Agromalim de la Arad a fost ceaiul antifoame, printre cei care au cumpărat frunzele necesare preparării lui fiind şi expozanţii maghiari prezenţi la eveniment.

Cel care comercializează frunzele necesare preparării acestui ceai, Arpad Kovacs, este un cunoscut apicultor din judeţul Arad, şi a spus că persoana care consumă ceaiul nu va mai avea poftă de mâncare, deoarece acesta taie „furia de foame“.

Apicultorul arădean a spus că plantele care sunt folosite la prepararea ceaiului antifoame provin în special din zona montană. „Sunt frunze de fructe de pădure, de zmeură, de mure“, a precizat Kovacs. Preţul unei pungi cu frunze pentru ceai antifoame este de cinci lei.

În luna august, printre cei care au primit ceai antifoame de la apicultorul din Arad a fost şi preşedintele ţării, Traian Băsescu, aflat în vizită în localitatea Arăneag.

Şeful statului a luat punga cu plante şi a spus că acest ceai era mai bun înainte de 1989. Tot la standul apicultorului arădean, Băsescu a primit şi un amestec de miere, polen, vin roşu şi aloe vera..

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog