Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bermudele anticelulită care iti remodeleaza silueta

Cea mai nouă tehnică de remodelare corporală foloseşte cristale bioactive pentru a stimula metabolismul celulelor. Acestea au fost încorporate în ţesătura unor bermude care, purtate zilnic cel puţin şase ore, reuşesc să intensifice circulaţia sangvină şi să elimine celulita.

Descoperirea făcută de cercetătorii britanici a fost lansată anul acesta, în luna mai.“Microfibra acestor bermude conţine cristale bioactive care, în contact cu pielea, absorb căldura corpului şi o transformă în raze infraroşii. Acestea stimulează metabolismul şi îmbunătăţesc circulaţia s ângelui la nivelul pielii, stratul de grăsime fiind topit şi apoi eliminat din organism”, explică Loredana Ouatu, manager la firma care distribuie produsele.

Cercetătorii au stabilit că, după 120 de zile de folosire, circumferinţa taliei scade, în medie, cu 11 centimetri şi se pierd 4,4 kilograme. Mai mult, aspectul pielii este vizibil schimbat, în special în zonele predispuse la celulită.Pantalonii disponibili în mai multe mărimi sunt foarte elastici

Deocamdată, produsul e disponibil doar pe internet, pe www.scalabiofir.ro. “Preţul unei perechi de bermude e de 150 de lei. Există variante şi cu corset sau cu pantaloni, în funcţie de zona corpului pe care doriţi să o trataţi”, spune managerul firmei.

Bermudele anticelulită se curăţă manual, cu orice detergent de rufe şi, cel mai important, ele îşi păstrează proprietăţile terapeutice chiar şi după un an de spălări zilnice.

Pantalonii cu efect de saună funcţionează pe bază de curent electricPe piaţă există mai multe produse care promit să te scape de celulita inestetică. Între acestea, modele de pantaloni care acţionează ca o microsaună, stimulâ nd transpiraţia, sau produse realizate dintr-un material sintetic, special creat pentru a realiza un masaj al zonelor cu probleme.

Alte soluţii asemănătoare au la bază cofeina. Impregnată în ţesătura colanţilor, aceasta acţionează direct asupra pielii. Din păcate, produsul trebuie înlocuit periodic, deoarece la spălat efectul terapeutic dispare.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog