Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Simonei Sensual

Vreti sa aratati ca Simona Sensual?! Ei bine, nu este deloc simplu. Nu oricine poate fi bomba si, pentru a ajunge la o silueta de invidiat, este necesara o dieta cât se poate de drastica. Iat-o pe a Simonei!

Blondina îsi cunoaste punctele forte si este constienta ca, daca s-ar îngrasa, nu ar mai avea succesul de acum. Astfel, pentru a se mentine supla si „sensuala”, tânara urmeaza un regim de-a dreptul draconic.

În primul rând, nu baga absolut nimic în gura dupa ora sase seara. Iar când se uita în oglinda si simte ca a pus câteva kilograme în plus, le elimina înfometându-se.

„Câte o saptamâna întreaga traiesc doar cu batoane de slabit si supa de varza, dar sunt si zile în care nu manânc absolut nimic. Atunci slabesc trei-patru kg într-o saptamâna”, explica vedeta în Click!.

Din când în când însa, domnisoara Suhoi îsi permite luxul de a gusta din „fructul interzis”. În cazul ei, este vorba despre ciocolata. „Este cel mai bun afrodiziac pentru mine. Merge foarte bine cu sampania, asta îmi place mult, e mai rafinata, plus ca nu-ti e rau a doua zi de la ea”, a mai tinut sa precizeze blonda.

Cam ciudata trecerea de la varza la ciocolata, dar deh, poata ca tocmai aceasta este definitia Simonei Sensual. Un dulce acru-amarui dupa care trebuie sa tii post negru...

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog